Beoordelingen van Delightful Desserts Breda

Recente recensies van Delightful Desserts Breda

5 sterren na 34 reviews

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke taartjes.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een wafel besteld met verschillende toppings, was erg lekker en op tijd klaar!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vriendelijke bezorger en op tijd. Bubblegum milkshake werd erg enthousiast ontvangen ☺️

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteitverhouding is veel te veel voor hetgeen dat je krijgt! De aardbeien sundae is in de winkel groter dan wanneer je hem laat bezorgen, maar de prijs blijft hetzelfde! Ook kan de kwaliteit van de smaken beter. De bodem zou gevuld zijn met Bastogne kruimels. Nou je proefde meteen dat het een B-merk Bastogne was. Jammer! Voor mij geen Delightful desserts meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De combinatie cookie dough was orgasmisch. Ik wilde sexen met mijn vriend vanavond, maar na de cookie dough was het niet meer nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, alles was nog warm/koud! Super lekker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar wel jammer van die vlieg in ons ijs. 1 ster voor de gevleugelde vriend, maar toch 2 want het was verder smikkelen.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het erg lekker en het was dnel bezorgd, maar ik vind het wel erg duur. Ik zal daarom niet zo vaak bestellen.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service en heerlijk eten! Wij hebben genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 1/2 uur moeten wachten. lekker maar veel te weinig voor 9€

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic service, fast delivery and excellent food.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poh, die wafel was goud 😍

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er supersnel. De hoeveelheid mogelijkheden van een bestelling is zeer uitgebreid. De Italiaanse bol en de wafel waren heerlijk. De wafel en crêpe waren koud. Mogelijk hierdoor was de crêpe erg taai waardoor hij niet zo lekker was.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic service, fast delivery 👏 Good job Guys 👏

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wafel is super lekker alleen de bezorgtijd duurde bijna 1.5 uur das minder

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.